E-Bike instructeur worden?

E-Bike Rijschool streeft naar een landelijk dekkend netwerk van e-bike instructeurs en is altijd op zoek naar nieuwe e-bike instructeurs. Lijkt het je leuk om kinderen of ouderen te helpen met fietsen, en heb je ervaring met lesgeven aan groepen, word dan e-bike instructeur! Je wordt door E-Bike Rijschool in een meerdaagse cursus opgeleid voor het geven van praktische e-bike cursussen op verschillende niveaus en aan diverse doelgroepen. Daarna is er ieder jaar een terugkomdag om je e-bike vaardigheden bij te spijkeren of uit te breiden. We zoeken op dit moment vooral e-bike instrcuteurs die als vrijwilliger aan de slag willen.

Voorafgaand aan de opleiding organiseren we een informatieavond. De datum van de eerstvolgende informatieavond is nog niet bekend. U kunt zich wel aanmelden via het contactformulier. Dan wordt u te zijner tijd uitgenodigd voor de informatieavond.

E-Bike Rijschool krijgt van organisaties, scholen en gemeentes verzoeken binnen om e-bike lessen aan uiteenlopende doelgroepen te geven, zoals kinderen, allochtone volwassenen, en ouderen. Daarom leiden we fietsdocenten op die maatwerk kunnen bieden. De benodigde frequentie van de lessen, de inhoud, en de duur van de lessen kan immers verschillen. Op dit moment is er vooral vraag naar E-bike opstap dagen voor senioren.

Voor gemeenten of instellingen die het handig vinden een eigen pool e-bike instructeurs te hebben, kan E-Bike Rijschool een ‘in-company e-bike instrcuteurs opleiding verzorgen.

Share

Geef een reactie