eBike Benelux 2014

In het voorjaar van 2014 is eBike Benelux de ontmoetingsplek voor iedereen die wil ontdekken en beleven wat de e-bike allemaal te bieden heeft.

Twee dagen volledig in het teken van elektrische tweewielers en alles wat met deze razendsnel groeiende productcategorie gepaard gaat. eBike Benelux zal ook bedrijven van over de landsgrenzen de perfecte gelegenheid bieden om een kijkje te nemen in de toekomst van deze “booming business”.

eBike-Benelux-2014eBike Benelux bezoeken is een gezellig dagje uit: alleen, met uw partner of met het hele gezin. eBike Benelux biedt u onder andere:

  • Een outdoor testparcours – test de e-bikes zelf!
  • Een indoor outlet – vindt aanbiedingen van allerlei soorten e-bikes
  • Een grote variatie aan e-bikes, e-scooters, e-motors etc.
  • Een groot aanbod accessoires en andere optionele toebehoren
  • Een gevuld programma met leuke activiteiten, zoals vriendschappelijke wedstrijden en doe inspiratie op tijdens de workshops

Voor de consument
Zondag 18 mei is het event geopend voor alle consumenten: van jonge gezinnen op zoek naar een hippe bakfiets tot sportieve 50+ers die een tandje bij willen zetten. Als bezoeker van het event wordt u niet alleen op de hoogte gebracht van de nieuwste ontwikkelingen, maar ervaart u ook een gezellige dag uit.

Voor de handel
Maandag 19 mei is de vakdag die zich niet alleen richt op fietshandelaren, maar ook op nieuwe interessante doelgroepen binnen de zorg, overheid en het bedrijfsleven

E-Bikes testen
Autotron beschikt over een prachtig parcours; het Safety Experience Center. Het volledige circuit beslaat een terrein van maar liefst 13.000 m2 en geeft u de mogelijkheid om de e-bikes zelf ter plekke te testen!

Meer informatie? Ga naar de site van eBike Benelux

Share

Geef een reactie