eBike Benelux 2014 gaat niet door

eBike Benelux 2014, een beurs speciaal gericht op e-bikes, zou op 18 en 19 mei 2014 in het Autotron in Rosmalen gehouden worden, maar gaat helaas niet door. EasyFairs uit Oosterhout heeft besloten de nieuwe fietsbeurs niet door te laten gaan.

eBike-Benelux-2014Volgens Wilma Heebink van EasyFairs was er niet voldoende draagvlak in de markt om de e-bike beurs te organiseren. “Met name de ontwikkelingen rondom de nieuwe opzet van de FietsVAK waar nu ook consumenten de beurs kunnen bezoeken, heeft ervoor gezorgd dat de meeste budgetten reeds vergeven waren.”

Wilma Heebink sluit overigens niet uit dat de beurs op een later tijdstip toch georganiseerd gaat worden: “We geloven nog steeds in het concept van de beurs. We hebben vooraf uitgebreid onderzoek gedaan, alleen blijkt 2014 te vroeg. Het idee blijft op de plank liggen, maar we willen geen beurs organiseren die niet goed is. Als we het doen, dan doen we het goed.”

eBike Benelux werd gepromoot als ‘Het Benelux event voor elektrische tweewielers’ en zou op zondag 18 mei geopend zijn voor consumenten en maandag 19 mei 2014 voor de vakhandel.

Share

Geef een reactie