E-Bike alles-in-een boordcomputer

Deze alles-in-een e-bike boordcomputer van Bosch heeft vele functies die voorheen alleen waren voorbehouden voor smartphones. Met de Nyon Bosch kan je alle functies die normaal gesproken alleen op een telefoon beschikbaar waren nu ook op de computer van de e-bike bedienen. Zo kan je bijvoorbeeld sms berichten via bluetooth rechtstreeks naar het display op het stuur sturen. Uiteraard zal ook de navigatie functionaliteit beschikbaar zijn. Op onderstaande video kan je vast wat meer details bekijken (video is overigens wel in het Duits).


Naast de bekende huidige e-bike boordcomputers voor het besturen van functies zoals snelheid, batterij indicatie of trap ondersteuningssteunniveau, biedt deze Nyon connectiviteit met smartphones. Ook kan de Nyon jouw mp3 speler bedienen.

Navigatie
Navi Nyon maakt real turn-by-turn navigatie, bekend zoals in de auto. De Nyon berekent het bereik, ook berekent de navigatie de hoogtes in het landschap. Zodat de e-biker kan zien in welke richting, hoeveel kilometers mogelijk zijn met de motor.

(Bron: Ebikenews)
Share

Geef een reactie