Cannondale E-Bike 2014 modellen

Cannondale E-Bike 2014 modellen Mavaro

Cannondale is erin geslaagd een serie elektrische fietsen te maken die zich onderscheiden door hun wendbare, sportieve en competetief karakter.  Cannondale heeft dit gerealiseerd door gebruik te maken van 3 decennia ervaring bij het bouwen van hoogwaardige sportfietsen.

cannondale-mavaro-2014-e-bikeEen naadloos geïntegreerd Bosch aandrijfsysteem, sportieve geometrie, schijfremmen en modellen met een headshock voorvork bieden een perfecte rij sensatie. Intuïtief, krachtig en makkelijk te bedienen.  De e-bike series van Cannondale bieden het beste koppel (kracht) in zijn klasse, tevens ook één van de lichtste e-bikes op de markt .

Pure Cannondale eigenschappen:

OPI vorken
OPI staat voor one piece integration. De vork is uit 1 stuk gemaakt en levert een licht en ultra precies stuurgedrag. Ook de lichtgewicht Headshock voorvering is ultralicht en loopt op glijlagers voor een ongekende soepelheid en hoge stuurprecisie.  De vaste 1.5″ OPI vork is zeer stijf en licht en dat resulteert in een stabiel en veilig rijgedrag.

Cannondale advanced aluminium design
Echte vloeiende lasnaden, hydroformed 6061 buizen zorgen ervoor dat de e bikes een opvallende verschijning zijn. Waar andere fabrikanten hun lasnaden schuren, plamuren en lakken, is een Cannondale lasnaad een echte gladde lasnaad. Ons handelsmerk is de gladde dubbele lasnaadtechnologie. Die vermindert de spanning en zwakke punten op de lasverbinding waardoor we lichtere en sterkere frames kunnen bouwen.

System integration
Hogere prestaties door system integration. We besparen gewicht, verhogen de stijfheid en gebruiken minder bewegende onderdelen dan onze concurrenten. De Bosch batterij past naadloos in de geïntegreerde achterdrager voor een vloeiend en stijlvol uiterlijk.

Kabel integratie
De Mavaro heeft een revolutionaire kabelvoering.  Alle kabels lopen binnen door het frame en dat biedt niet alleen bescherming, maar geeft de mavora ook een ultracleane look.

Schijfremmen
De volledige serie Cannondale e-bikes zijn voorzien van schijfremmen om extra kracht te bieden die nodig zijn voor e-bikes met een hogere snelheid en gewicht ten opzichte van gewone fietsen.  De schijfremmen bieden betrouwbare remkracht en controle bij alle weersomstandigheden.

Cannondale headshock
Slechts 1465gram soepel, stijf en met en uniek uiterlijk. 50 mm veerweg, mogelijk gemaakt door Cannondale’s gepattendeerd systeem met 88 naaldlagers.  In een categorie waar zware, doorbuigende en zwaar lopende vorken de standaard zijn.  Dan valt de headshock op door zijn laag gewicht, stijfheid en extreem soepel veergedrag.

Geïntegreerde bagagedrager
De geïntegreerde bagagedrager van de Mavaro is een echt meesterwerk.  Hij biedt diverse mogelijkheden voor het vervoeren van bagage en is voorzien van een mooi geïntegreerd achterlicht.

Door de drager aan het frame te lassen waren we in staat om gewicht te besparen en een stabiel en veilig rijgedrag in elke situatie te bieden.

Design en geometrie
Onze mavaro frames zijn de stijfste op de markt, terwijl het frame nog altijd een zeer prettig en comfortabel rijgedrag biedt.  Deze stijfheid geeft een gevoel van extreme veiligheid en stabiliteit, ook bij hogere snelheden.  De compromisloze framegeometrie en korte wielbasis zorgt voor makkelijk manouvreren en ook zonder ondersteuning goed fietsen.

Share

Geef een reactie